Det er Amanda som utfører Vippeløft. Tlf: 46769140

Hva er vippeløft?

De aller fleste av oss elsker lange, fyldige og mørke vipper! Vippeløft er en spennende behandling som gir inntrykk av lange vipper og et åpent blikk – og dette på en helt naturlig måte!

Er du lei av vippetang eller ikke lenger vil investere i vippeextentions? Da er dette den perfekte behandlingen for deg!

Ved vippeløft bøyes dine naturlige vipper slik at din originale lengde kommer til sin fulle nytte. Det er sprøtt hvor mye lengre vippene oppleves! Vippene får et løft fra roten og ut, noe som skaper en illusjon av lengde, volum og definisjon! Resultatet er lange vipper og en mer levende look! Behandlingen er helt super, også for de som er mer sensitiv rundt øynene og som må bruke sminke med forsiktighet. Husk at sluttresultatet alltid vil variere i henhold til dine naturlige vipper og avhenger i stor grad av dine vippers utgangspunkt og nåværende vekstsyklus.

Hvor lenge holder resultatet?

Resultat av vippeløft holder i ca. 4-6 uker. Sluttresultatet vil variere i henhold til dine naturlige vipper. Varighet på resultatet vil variere ut i fra vippenes syklus og kvalitet, samt gitte naturlige forutsetninger. Fargen derimot holder sjelden lenger enn 4 uker. Vi anbefaler derfor kunder med lysere vipper å farge vippene igjen etter ca. 3 uker. Bryn og vipper har en vekstfase på ca. 6 uker, og hårene vil derfor naturlig gro ut igjen. Fargen derimot påvirkes blant annet av sol, sminkefjerner og rens.

De første 24 timene etter behandling:

Det er svært viktig og faktisk helt avgjørende å følge retningslinjene til terapeuten din i etterkant av din vippeløft-behandling. De første 24 timene etter endt behandling må du unngå all kontakt med vann, damp, svette, tårer, øyekremer, mascara og sminkefjerner. Unngå generelt å plukke og gni deg i øyene i tiden etter behandling. Ikke bruk vannfaste sminkeprodukter i tiden etter vippeløft som er vanskelig å ta av, da dette vil påvirke varighet på resultatet. Produktene vi påfører bruker 24 timer på å trekke inn. All form for fuktighet vil derfor føre til at bøyen på vippene tilbakefaller. Dette er kundens eget ansvar og gir ingen reklamasjonsrett. Det samme gjelder krem, serum og olje. Vi anbefaler å ikke bruke produkter som inneholder voks, fettstoffer og olje for å beholde et optimalt resultatet lengst mulig.