Powder brows

Powder brows er en av de nyeste tatoveringsteknikkene som utføres med maskin. Du får et nydelig litt sminket, men samtidig mykt resultat. Powderbrows passer for de fleste hudtyper, og er kledelig for alle. Vi har et stort utvalg av farger som vi tilpasser med utgangspunkt i egne naturfarger og stil.

Har du «hull i brynet, mangler høyde, bredde, eller fylde? Da passer powderbrows for deg.

Hvilket resultat kan du forvente av Powder brows behandlingen?

Powder brows gir deg et naturlig litt sminket, men mykt resultat. Farge og fasong tilpasses deg og ditt ansikt. Rett etter behandlingen vil fargen være opptil 50% sterkere enn det som blir det endelige resultatet. Dette gjelder alle tatoveringsbehandlinger. Etter 4-8 uker kommer man tilbake til klinikken for refill. Først da regner man behandlingen som fullført. Enkelte hudtyper kan kreve en ekstra refill, eller oppfølgingstime. Vi anbefaler å tatovere en årlig refill for å friske opp både farge og fasong.

Hvor lenge varer pmu?

Fargen vil gradvis bli svakere, og kan forsvinne etter 2-3 år. Men dette varierer etter hva slags hudtype du har, og hvordan du har vedlikeholdt tatoveringen. Vi vil aldri kunne love at fargen forsvinner, men den falmer.

Har du flere spørsmål vedrørende tatovering, så er du hjertelig velkommen til en gratis konsultasjon.

Scroll to Top