Brynslaminering/ Brynsløft:

Dette er den hotteste øyenbryns trenden akkurat nå både blant menn og kvinner. Uansett hvor mange produkter du har prøvd før er det ikke noe som slår brow lamination som holder seg på plass opptil 8 uker.

Har du øyenbryn som ikke ligger slik du ønsker, eller som gror i feil retning? Da kan brynslaminering være en perfekt behandling for deg.

Brynslaminering er en form for bryns-permanent som gjør at brynene ser naturlige og mer fyldige ut. Hårene gres og festes i ønsket retning, slik at resultatet gir en litt «fluffy» look. Dette er den perfekte behandlingen for deg som ønsker større og litt mer buskete øyenbryn. Forming og farging inngår i behandlingen.

Microblading

Microblading er en delvis permanent makeup av øyenbrynene som gir deg muligheten til å gi dem ønsket form, fylde og dybde. Under behandlingen tegnes hårlignende strøk i øyenbrynene ved hjelp av et veldig tynn knivblad som avsetter pigmenter i huden. Resultatet varer 1-3 år.

Selv om microblading kun har vært på markedet de siste par årene, har metoden allerede rukket å bli en av de mest populære innen skjønnhetsindustrien.

Hva er microblading?

Microblading er en kosmetisk behandling som benyttes for å gi øyenbrynene akkurat den formen, fyldeen og dybdeen du ønsker, samtidig som de bevarer et naturlig utseende. Under behandlingen tatoveres ett og ett hårstrå inn i huden ved øyenbrynene, noe som gjør at man kan oppnå et svært nøyaktig resultat.

Noe av det som gjør har gjort microblading så utrolig populær på rekordrask tid, er at øyenbrynene som tatoveres på ser svært naturlige ut, gjerne mer naturlige enn dersom du benytter klassisk permanent makeup. I tillegg gjør behandlingen at du kan kaste øyenbrynskostene dine de neste årene, du sparer dermed tid hver morgen og kan likevel nyte perfekte øyenbryn. Siden microblading ikke er permanent, får du samtidig muligheten til å endre utseende hvert 1.-3. år, om du ønsker det.

Hvem bør ikke ta microblading?

Microblading er en relativt harmløs behandling, men du bør opplyse om eventuelle sykdommer og medisiner til terapeuten som skal behandle deg, evt. diskutere disse med egen lege, eksempelvis dersom du:

  • ammer eller er gravid
  • har hud som har stor tendens til arrdannelse
  • bruker cellegift
  • har enkelte typer hudsykdommer

Det kan også være nyttig å vite at enkelte skjønnhetsbehandlinger for ansiktet, som kjemisk peeling og laserbehandling, kan påvirke resultatet av microblading. Vurderer du slike behandlinger bør du derfor diskutere dette med terapeuten i forkant.

Før behandling:

Unngå smertestillende, omega-3, alkohol, koffein, rusmilder eller sterke medisiner i 48 timer før en behandling. Unngå farging av bryn minimum 3 dager før en behandling. Unngå botox, filler eller tilsvarende 1 måned før og etter en behandling.

Etter behandling:

Unngå å trene 7 dager etter en behandling. Unngå direkte sol 2 uker på brynsområdet. Unngå svetting og badstue, og ikke klø eller plukke på det området som er behandlet. For å bevare resultatet lengst mulig anbefales bruk av solstift over det pigmenterte området.

Scroll to Top