Matis – din hudpleiespesialist.

Matis er en komplett, plantebasert hudpleie serie. Produktene er basert på det beste naturen har å by på, som planteekstrakter, planteoljer, alger og vitaminer. Det legges vekt på delikate plantedufter og behaglige konsistenser. Produktene er dessuten multiaktive, det vil si at det er mange ulike aktive ingredienser og effekter i ett og samme produkt.
Samtidig legges det vekt på delikate plantedufter og behagelige konsistenser.
Serien har nylig blitt relansert med nytt design og noen nye herligheter.

Matis har produkter og behandlinger for alle hudtyper.

Activ Kaviar:

En lukeriøs behandling med et innovativt antiage produkt. For alle hudtyper. Dette motiverer tørr, grå og gusten hud. Gir fuktighet, næring og mineraler til huden. Forebygger aldringstegn. Stimulerer produksjonen av kollagen og elastin til huden.

Intensive Densi’ Age:

Behandlinger reduserer linjer og rynker, samt gir en oppstrammende og glattende effekt. Til en voksen hud med synlige aldringstegn.