Elemis hudpleieprodukter

Serien inneholder blandt annet den fantastiske algen Padina Pavonica. Den er dokumentert å ha fantastiske egenskaper som styrker og beskytter huden med antioksydanter. Den glatter ut huden, gjør linjer og rynker mindre dype. Den har gode milde dufter.

Elemis har mange forskjellige masker.

Feks:

– Dynamic Resurfacing Presision peel – off mask. Antiage – Hudfornyelse. Fin for en grå, sliten hud. hjelper også for ujevne hudtoner. Bedrer linjer, rynker, pigmentering, hudfornyelse behandling, dyptrensende og den stimmulerer cellefornyelsen og gir glød.

– Hydra – Active soothing gel mask. Gir masse fuktighet. Er beroligende og lindrene. Virker intens fuktighetsgivende i dybden.

– Pro Collagen Age Defy – mask. Motvirker aldring. Huden blir spenstigere og glattere. Bedrer fuktigheten i huden.