Decleor hudpleieprodukter

Amanda utfører hudpleie behandling her. Tlf: 46769140

Decleor´s hudpleieserie anbefales av mange hudpleiere.

Denne serien er mest kjent for 100 % naturlige serum, oljer og balmer. Produktene er basert på essensielle oljer, planter og algeekstrakter.. Hjertet i serien er de unike, 100% naturlige ‘Aromessence’ – serumene. De aktive molekylene er så små at de lett trekker ned i huden, der de behandler i dybden. Hovedoppgaven er å rense huden, stimulere cellefornyelsen og å balansere. Aromessence hjelper også huden med å sluse øvrige ingredienser ned i huden, noe som blant annet forsterker effekten av fuktighetskremen som påføres til slutt.

Decléor er kjent for sine kvalitetsprodukter innen hudpleie og rens.

Decléor er ledende innen aromaterapi, det vil si bruken av konsentrerte aromatiske planteessenser. Deres produkter har en naturlig duft og naturlig konserverende egenskaper, noe som gjør de til et rent, naturlig valg av hudpleie. Siden selskapet ble grunnlagt i Paris for over 35 år siden, har et forskerteam utviklet Decléor til å bli et komplett hudpleiekonsept.

Den plantebaserte kremen påføres over Aromessence – serumet. Kremens oppgave er å beskytte hudoverflaten og tilføre fukt, vitaminer, mineraler og proteiner. Ved å først behandle huden med en aromessence, forsterkes kremens effekt, noe som er bevist i flere effektivitetstester, utført under dermatologisk kontroll.

HARMONIE CALM:

En maske som er beroligende og avkjølende. Den passer for en sensitiv hud.

LIFT EXPERIENCE:

Dette er en antiage maske for 40+. Den bedrer og forebygger rynker. Den strammer opp og jevner hudtonen.