Massasje

Vi tilbyr også massasje. Massasje er en behandlingsform som består i bearbeidelse av underhudsvev og muskulatur med spesielle håndgrep. De viktigste håndgrepene er stryking, knaing og gnidning (friksjon).

Hensikten med massasjen er å løse opp muskulatur og bedre lymfe- og blodgjennomstrømningen. Massasje kan brukes som en del av behandlingen ved bløtdelsskader og ved muskelstramninger, og som allment avslappende behandling ved psykiske spenningstilstander. 

Vi tilbyr:

Klassisk massasje: en dyptgående terapeutisk massasje som løser opp i muskelspenninger, samtidig som selve behandlingen gir velvære. Denne massasjen tar for seg spesielt stive og ømme områder som nakke, skuldre og rygg. Vi tilpasser styrke til hver enkelt kunde. Behandlingen er avslappende ” godtvondt” forebyggende eller behandlene. Dette mener vi er viktig å tilpasse!

Aroma massasje: en beroligende og myk massasje med duftende og velgjørende oljer.

Bindevevsmassasje: en dyptgående terapeutisk massasje som løser opp i spenninger, samtidig som selve behandlingen gir velvære.